Flipchart magnetic cu brate 100×70 cm SMART

353,45 lei

Category:

Flipchart magnetic cu brate 100×70 cm SMART

Flipchart cu suprafata magnetica ce poate fi folosit si ca whiteboard. Inaltime reglabila. Brate extensibile. Mod de prindere a hartiei: ajustabil in functie de distanta dintre perforatiile hartiei. Tavita pentru markere pe toata lungimea tablei

Livrare Wednesday, Jun 16 , Gratuit

Flipchart magnetic cu brate 100×70 cm SMART

Flipchart cu suprafata magnetica ce poate fi folosit si ca whiteboard. Inaltime reglabila. Brate extensibile. Mod de prindere a hartiei: ajustabil in functie de distanta dintre perforatiile hartiei. Tavita pentru markere pe toata lungimea tablei.

In aceasta categorie, gasiti diverse modele de flipchart, Smart de diferite marimi, care raspund cu siguranta necesitatilor dumneavoastra. Whiteboard.ro va propune atat flipchart-uri fixe, cat si flipcharturi mobile.

Flipchart magnetic cu brate 100×70 cm SMART

Optand pentru flipchart-ul Smart, care este prevazut cu 2 brate laterale, beneficiati de o suprafata de prezentare marita. Consultati oferta completa si alegeti modelul de flipchart care corespunde cel mai bine cerintelor dumneavoastra! Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare legata de flipchart-urile magnetice pe care vi le propunem.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Flipchart magnetic cu brate 100×70 cm SMART”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *