Inchiriere flipchart whiteboard magnetic 100×70 cm SMART

65,00 lei

SKU: SMT01INC Category:

Pretul este pentru 24 h si contine T.V.A.

Poate fi folosit pentru schite sau prezentari scrise cu marker special. Se pot folosi, ca si elemente ajutatoare, pentru a face evidentieri, magneti colorati sub diferite forme si marimi (vezi. magneti / simboluri)

Livrare Maine, Jun 13 ,Gratuit

Inchiriere flipchart whiteboard magnetic 100×70 cm SMART

Poate fi folosit pentru schite sau prezentari scrise cu marker special. Acest flipchart vine insotit de un burete si trei magneti gratis.Se pot folosi, ca si elemente ajutatoare, pentru a face evidentieri, magneti colorati sub diferite forme si marimi.(vezi accesorii).

In aceasta categorie, gasiti diverse modele de flipchart, Smart de diferite marimi, care raspund cu siguranta necesitatilor dumneavoastra. Whiteboard.ro va propune atat flipchart-uri fixe, cat si flipcharturi mobile.

Inchiriere flipchart whiteboard magnetic 100×70 cm SMART

Optand pentru flipchart-ul Smart, care este prevazut cu 2 brate laterale, beneficiati de o suprafata de prezentare marita. Consultati oferta completa si alegeti modelul de flipchart care corespunde cel mai bine cerintelor dumneavoastra! Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare legata de flipchart-urile magnetice pe care vi le propunem.